De spelregels voor het boeken van een workshop
Foto
Workshops kunnen plaats vinden vanaf vijf personen. Een maximum geldt niet zolang u de mensen bij u thuis kwijt kunt.

Voor grotere groepen kunnen wij voor een meer-prijs een locatie regelen. Dit zullen wij volgens afspraak doen. Wilt u liever niet een workshop bij u thuis organiseren, dan kunnen wij ook voor kleinere groepen voor een meer-prijs een alternatief regelen.

Het papier dat wij tijdens de workshops gebruiken kan afwijken van het voorbeeld op de site. Wij werken altijd met de meest recente papier lijnen. We kunnen in overleg wel afspreken wat voor soort papier uw voorkeur heeft.

Een avond workshop duurt ongeveer 2,5 a 3 uur maar kan ook op een zaterdag- of zondag-ochtend of middag gepland worden.

Voor speciale wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Al onze workshops zijn inclusief materialen en u kunt tijdens de workshop ons gereedschap gebruiken.


De kosten van de workshops staan vermeld bij de workshop beschrijving.

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Workshop pakketten

  • Op veler verzoek: het is nu ook mogelijk om workshop pakketten bij ons te bestellen, Je krijgt dan een compleet pakket toegestuurd met een duidelijke beschrijving met foto's. Heb je interesse? Mail ons dan!

Laatste nieuws

  • Wij zijn druk bezig met heeel veel nieuwe workshops. Als deze op de site staan zullen we meteen een nieuwe datum in Mijdrecht plannen!

lokatie workshops

  • Is het bij u thuis lastig om 6 mensen te laten werken, dan kunnen wij nu ook voor kleine(re) groepen een alternatieve lokatie regelen. Ook hebben wij een schitterende lokatie voor grote groepen tot onze beschikking. Hiervoor wordt wel een meer-prijs in rekening gebracht.

Berichtje achterlaten..

Aantal bezoekers


Copyright 2002-2018